Festival nogometa na Bundeku

Festival nogometa na Bundeku

U vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu od 12. lipnja- 13. srpnja, na  jezeru Bundek brojni posjetitelji moći će pratiti nogomet na otvorenom, uz najduži šank i najbolju gastronomsku ponudu,glazbeni program upotpuniti će i zvijezde s domaće estrade Mate Mišo Kovać, Miroslav Škoro i Prljavo kazalište.

– Uoči početka športsko-glazbene manifestacije Festival nogometa Bundek 2014..Veliko mi je zadovoljstvo što vas sve mogu pozdravit u ime organizatora, ovog lijepog događanja koji će okupiti sve ljubitelje nogometa i obogatiti ponudu Bundeka i  našeg Zagreba i vjerujem donijeti puno različitih aktivnosti nama i potporu našim sportašima. – rekla je Lana Klingor, organizatorica Festivala nogometa Bundek 2014.

Na konferenciji za novinare bio je i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

– Bundek mi je jako drag i zahvaljujem gradonačelniku što ga je uredio jer ja ga pokazujem svakoj svojoj gošći koja dođe u Zagreb. Budući  da planiram dugo živjeti nadam se da ću imati priliku da pokrenem i inicijativu da ga nazovemo po Bandiću kada njega više ne bude – rekao Miroslav  Ćiro Blažević.

– Što reći nakon legende Ćire, nego da se nadam da će naši nogometaši doći do finala, ako do toga dođe onda ja i Ćiro idemo zajedno u Brazil. Hvala Lani Klingor, što je pokrenula ovakvu inicijativu i što će građani moći pratiti nogomet na otvorenom i  u dobroj atmosferi navijati za naše nogometaše.- rekao je Milan Bandić.

U sklopu ove sportsko-glazbene manifestacije moći će se sudjelovati u besplatnoj maloj školi nogometa, cijela manifestacija ima i humanitarnu stranu, dio financijskih sredstava koji će se prikupiti od prodaje navijačkih naljepnica za uljepšavanje tijela i lica biti će doniran Hrvatskoj ligi protiv raka.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply