FOTO: Započeo Tjedan udruga

FOTO: Započeo Tjedan udruga

Na Zrinjevcu do petka 13. lipnja traje Tjedan udruga,  14. godinu zaredom na u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Dobri dom.

U glazbenom paviljonu na Zrinjevcu, održati će se bogati zabavni sadržaj,  nastupiti će  razni KUD-ovi, sportsko plesni klubovi, predstavnici udruga svoj će rad i aktivnosti predstavljati svakodnevno od 10,00 do 16,00 sati.

– Ovo je 14. godina za redom da Grad Zagreb i Gradska uprava pomaže i organizira našim udrugama prezentaciju svega onoga što oni čine tijekom cijele godine. Pozivam  sve naše sugrađane da se pridruže ovoj manifestaciji i da pobliže upoznaju rad udruga. Ovdje su udruge koje su financirane od Grada Zagreba, do petka će se prezentirati oko 130 udruga. Na kraju željela bi samo reći da svaka mudra i pametna vlast ima dobru suradnja sa svojim civilnim sektorom, ako želimo dobrobit svojim sugrađanima moramo imati dobru suradnju sa svojim civilnim sektorom , a to je on najvažnije, ako želimo učiniti dobrobit za naše sugrađane možemo, samo biti  partneri i možemo biti zajedno.- rekla je Višnja Fortuna, pročelnica, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Tema ovog Tjedna udruga  je uloga organizacija civilnog društva u doba krize ovogodišnja je glavna tema.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply