Šestinski prilaz ponovo u funkciji

Šestinski prilaz ponovo u funkciji

Gradonačelnik  Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je saniranu prometnicu Šestinski prilaz, koja je ove zime urušena uslijed odrona zemlje zbog pokretanja klizišta, nakon čega su odmah pokrenuti radovi na hitnoj sanaciji s ciljem da se osigura nesmetani pješački i automobilski promet.

– Zahvaljujem se Zagrebačkim cestama i Vodoprivredi na sve mu što su napravili. Zahvaljujem se i ljudima koji su dali suglasnost da se mogu radovi izvoditi na njihovim parcelama. U dva mjeseca klizište se saniralo, oborinske vode i sanaciju kanalizacije, u glavnom sve što smo planirali to smo realizirali. Sada još ostaje sanacija donjeg dijela klizišta, a za to se čeka još projektna dokumentacija. –  rekao je Krešimir Kompesak, predsjednik VGČ Podsljeme.

– Ljudima koji su dali svoje parcele, njima ćemo to urediti, da ne bude ovako ne završeno, to je mali poklon od grada, za njih. Ja ću za tjedan dana doći ponovo da vidim kako se to napravilo, jer ako su ljudi izašli u susret prema nama, moramo mi prema njima.- rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

U dosadašnjim radovima  uloženo je oko 1,5 milijuna kuna za sanaciju odrona, oborinskih voda, kanalizacije.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆIUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply