Tatjana Jurić u retro videospotu za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo!

Tatjana Jurić u retro videospotu za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo!

Tatjana Jurić i vesela ekipa Narodnog radija snimila je neuobičajen videospot za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo koja nas vraća u davne šezdesete i čija nas premijera očekuje 12. lipnja, uoči utakmice s domaćinom Brazilom. Uz prelijepu Tatjanu snage su udružili Ivana Plechinger, Doris Pinčić, Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele te ostatak veselog društva Narodnog radija.

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni poklon ususret nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Radijske zvijezde Tatjana Jurić, Ivana Plechinger, Doris Pinčić, Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele i ostatak društva Narodnog radija zajedno su snimili videospot za nogometnu himnu kojom će po prvi put razveseliti slušatelje 12. lipnja, na dan utakmice sa ovogodišnjim domaćinom, nogometnom reprezentacijom Brazila. Pričom i slikom nas vraćaju u davne šezdesete, a vesela video priča najneobičnija je navijačaka pjesma snimljena u Hrvatskoj.

“Bilo mi je prezabavno na snimanju pogotovo jer je Drele imao ulogu da mi se upucava. Žao mi je što ljudi neće moći čuti što mi je sve govorio i mislim da bi mogao dijeliti savjete o upucavanju. Htjeli smo napraviti našu viziju navijačke pjesme, u duhu Narodnog radija kojom ćemo podržati naše dečke, a u prvoj utakmici navijat ću za Sammira i Dudua!“ izjavila je voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić.

Da je riječ o neobičnoj navijačkoj pjesmi pokazuju i atraktivne fotografije koje dočaravaju veselu atmosferu nastajanja nove nogometne himne. Veselo društvo voditelja, glumaca i glazbenika pokazalo je svoje glumačko umijeće te s nestrpljenjem očekuju premijeru novog navijačkog videohita.

“Bila sam pod haubom jedno 45 minuta i imala sam prave željezne viklere na glavi. Shvatili smo ovo ozbiljno pa sam imala sam maminu torbicu iz 60tih, svekrvinu haljinu iz mladih dana, originalni make-up. Trenirala sam cijeli vikend prije kako ošamariti Dreleta i to mi je bio najdraži trening u životu. Jako sam ponosna što smo napravili potpuno drugačiju navijačku pjesmu i nadam se da će se svidjeti i našim slušateljima.“ – otkrila nam je voditeljica Narodnog radija Ivana Plechinger.

Do prve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, kada nas očekuje okršaj s Brazilom, dijeli nas još samo desetak dana, a navijački duh i zajedništvo upotpunit će zarazni stihovi nogometne himne radijskih zvijezda koje ćemo sasvim sigurno pjevušiti u nadolazećim sportskim mjesecima. Snimanje je proteklo u suradnji sa dečkima iz DSP sessionsa.

 

Leave a Reply