ELEMENTAL: Novim spotom „Bolji si“ slavi ljubav i jednakost!

ELEMENTAL: Novim spotom „Bolji si“ slavi ljubav i jednakost!

Nakon izvanrednog uspjeha njihovog prethodnog singla “Prokleta ljubav” koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl – “Bolji si”.
Ova je pjesma od izlaska albuma “U redu je” slušateljima i glazbenim urednicima zapela “za uho” i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.
Za video izdanje pjesme „Bolji si“ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za “Prokletu ljubav” – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

– Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Također, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredjeljenja htjeli smo ukazati na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki. – komentiraju iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj  Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi potaknuti fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag BOLJI od njih.

Na taj način Elemental želi potaknuti ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada glazbenom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske glazbe.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply