Humanitarni glazbeni buvljak

Humanitarni glazbeni buvljak

Humanitarni  glazbeni buvljak “Akcija za Slavoniju!”, počeo je u 12 sati u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Hrvatska glazbena scena, izvođači, diskografi, prodavaonice nosača zvuka i promotori podigli su se na noge i sada već svakodnevnim aktivnostima pokušavaju prikupiti sredstva za pomoć ugroženim područjima. Jedna od takvih aktivnosti veliki je humanitarni buvljak na kojem će se prodavati merchandise (majice, torbe, bedževi), nosači zvuka, posteri i različita glazbena memorabilija izvođača koji su žanrovski skupljeni sa svih strana.

MajkeHladno pivoJinxElementalPunčkeGeneral Woo, Let3,TBFKawasaki 3PLovely QuincesBrkoviPipsiJonathanVatra,Vlasta PopićToboganKimikoGoriborBambi MolestersMašinko,She Loves PabloIgutKilled A FoxRebel StarMy Buddy Moose,Erotic BiljanDregermajster CrewMangrooveChuiGeenger RecordsDallas RecordsDancing BearAquarius RecordsMenart,Croatia RecordsDirty Old ShopFakat, Tvornica kultureCFSN družinaLAA samo su neki od onih koji su se istog momenta uključili u akciju, a vjerujemo da će broj sudionika do ponedjeljka višestruko narasti.

Kompletan skupljeni prihod poslat će se kroz Crveni Križ stradalima u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Slavoniju

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply