Projekt Green2Go iz Zagreba besplatno dostavlja smoothie sokove od najboljeg voća

Projekt Green2Go iz Zagreba besplatno dostavlja smoothie sokove od najboljeg voća

Većina  ljudi ne konzumira dovoljnju količinu voća, kako to promijeniti?

Cijena za 0,5 lit. smoothie soka od 100% čistog voća je 23 kn, dostava od ponedjeljka, 26. svibnja, na području cijelog Zagreba. Živa voda u svim green2go smoothiejima potječe direktno iz voća i povrća.

Projekt/tvrtka Green2Go pokrenuta je s ciljem kako bi svima omogučila jednostavnu, zdravu i laku konzumaciju zdravih voćnih smoothie sokova.  Projekt je okrenut svima: zaposlenima, studentima i umirovljenicima, ljudima bez bez obzira na dob i spol  jer činjenica jest da većina (negdje i do 90% ljudi) voće ne konzumira u onoj mjeri u kojoj bi to bilo poželjno i zdravo za organizam.

Upravo to je i misija projekta/tvrtke Green2Go iz Zagreba: Uz besplatnu dostavu omogućiti svakome po naj ekonomičnijoj cijeni pola litre zdravog soka od najboljeg voća.

Od ponedjeljka, 26. svibnja Green2Go u svojoj ekipi ima novog dostavljača i bit će u mogućnosti raditi dostavu u svim dijelovima Zagreba.

Green2go smoothieji ustvari nisu klasični smoothieji po definiciji, jer ne sadrže led, mlijeko i ostale “dodatke”. Po zaštićenim recepturama spravljaju se smoothieji od probranih sastojaka lokalnih OPG-ova i ostalih odabranih dobavljača. Živa voda u svim green2go smoothiejima potječe direktno iz voća i povrća. Upravo zato je dobro popiti zdravi green2go smoothie isti dan kada je napravljen s ljubavlju, što i nije problem zbog svakodnevne besplatne dostave na području cijelog Zagreba te uže okolice Zagreba.

Pola litre smoothie soka iz radionice Green2Go osigurat će dovoljan broj vitamina za svaki organizam (odrasli, stresu izloženi, sportaši, trudnice) i umanjiti stres kod zaposlenih, a kod djece u školi povećati koncentraciju. Ukoliko soka ostane moguće ga je ostaviti u frižideru jer je rok trajanja dva dana.

Smoothie sokovi predstavljaju idelanu kombinaciju svježeg voća, iznimno su bogati vitaminima i vlaknima, jačaju imunitet i djeluju protuupalno. Lako probavljivi.  Green2Go smoothie sokovi – ima ih deset vrsta – rade se od najboljeg voća PREMA HACCP standardu od kojega dio dolazi s obližnjih OPG-ova. Kako se rade smootihe sokovi? Bez vode i konzervansa. Svakoga dana zaposleni u Green2Go miješaju vrijedne prirodne sastojke i  čekaju narudžbe tako da sokovi potpuno svježi stižu na svoje odredište.

 

Leave a Reply