Nikad kraća koordinacije

Nikad kraća koordinacije

Koordinacije gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti, trajala je manje od pola sata.

Najučinkovitija poduzeća su Zagrebačke ceste sa 16.4 % realizacije radova , i  Zrinjevac sa 13.53% realizacije radova, i ostale tvrtke u holdingu drže se planova oko realizacije radova.

– U ovom trenutku imamo dobru realizaciju poslova, sa realizacijom prednjače Zagrebačke ceste i Zrinjevac. Što  se tiče trgovačkih društava mislim da ide sve svojim tijekom  krenuli smo dovoljni rano i nadam se da ćemo u 10. mjesecu sve ovo okončati, što se tiče malih komunalnih akcija, tako da mislim da ćemo ove godine biti poprilično visoka realizacija. Što se tiče javne nabave ukupno imamo velikih vrijednosti 14 pozicija, 6 je trenutno u postupku javnog nadmetanja čekamo ugovore da bi se moglo krenut u realizaciju. Općenito od ukupno 1870 pozicija i 17 gradskih četvrti koje je predviđeno malih komunalnih akcija mislim da ćemo imati realizirano 99,99%.- rekao je Zoran Nevistić, pročelnik Službe za mjesnu samoupravu.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply