FOTO: Najklinci Maksimira u Vijeću gradske četvrti

FOTO: Najklinci Maksimira u Vijeću gradske četvrti

– Jesi ti veći od gradonačelnika Bandića? Nisi, e ja ću biti gradonačelnik Zagreba kad narastem da svima mogu zapovijedati!- rekao je šestogodišnji Marin Kramarić, predsjedniku Vijeća Gradske četvrti Maksimir, Stanku Gačiću.

Veselo je bilo u prostorijama Vijeća gradske četvrti Maksimir u Petrovoj ulici. Predsjednik vijeća Stanko Gačić, organizirao je primanje za “najklince” iz četiri vrtića koji djeluju na području Maksimira: Dječji vrtić Bokovac, Trnoružica, Mali princ, Maksimir. Stanko Gačić je djeci podijelio Zahvalnice za doprinos izgradnje kvalitetnijeg i ljepšeg kvarta i poklonio im balone i slatkiše.

Najklinci su predsjedniku vijeća pjevali, ali su imali i zahtjeve: žele bazene u svojim vrtićima, nova igrališta, puno igračaka…

Stanko Gačić je obećao da će učiniti sve da djeca Maksimira imaju najbolje uvjete u svojim vrtićima, a najavio je i gradnju još jednog vrtića na području Maksimira u Šrapčevoj ulici, odnosno obnovu objekta koji je u derutnom stanju.

– Novi vrtić bi trebao biti na mjestu starog u Šrapčevoj ulici na mjestu starog dječjeg vrtića koji je zatvoren prije tridesetak godina, objekat je u derutnom stanju, a trebaju se riješiti i imovinsko pravni odnosi. Međutim mi smo kao vijeće i ja osobno puno učinili da se cijela priča zakotrlja i neću ništa obećavati ali smo doveli više instance skoro pred gotov čin i nadam se da ćemo u Maksimiru imati još jedan objekat! – rekao je predsjednik Vijeća Stanko Gačić, a djeca i tete su oduševljeno zaplojeskale jer bi novi objekt dječjeg vrtića riješio mnoge roditelje brige i nerviranja na području Maksimira pri upisu djece u vrtić.

Kako je bilo u Vijeću gradske četvrti Maksimir pogledajte u fotogaleriji.

Tekst/Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply