Drugi međunarodni turnir u bike polu u Hrvatskoj

Drugi međunarodni turnir u bike polu u Hrvatskoj

koji će se održati 17. i 18. svibnja od 10 do 20 sati na in-line hokej terenu „Kuna“, Zagrebački Velesajam, ul. Joszefa Antalla bb.

U organizaciji kluba Bike Polo Zagreb, u Zagrebu će se 17. i 18. svibnja 2014. održati drugi međunarodni turnir u polu na biciklima. Očekuje nas preko 100 tijekom dva dana turnira, a timovi iz Austrije, Češke, Engleske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovenije te domaći timovi „Licitar“ i „Goodin!“ garantiraju hrvatskoj publici dva spektakularna dana turnira.

Veliki interes posjetitelja te pozitivne reakcije gostujućih timova na prošlogodišnje izdanje turnira bile su poticaj da se Zagreb International organizira i ove godine s ciljem da se, kao tradicionalno godišnje događanje, uvrsti u kalendar sportskih i urbanih događanja u Zagrebu.

Mjesto održavanja turnira je sportski in-line hokej centar „Kuna“ na Zagrebačkom Velesajmu koji se kvalitetnim natkrivenim terenom, prostorom za gledatelje, besplatnim parkirnim mjestima te dodatnim uslužnim djelatnostima pokazao kao idealna lokacija.

Ulaz na oba dana turnira je besplatan, a utakmice se odvijaju na natkrivenom terenu.

 

Leave a Reply