PEARL DROPS, konačno i u Hrvatsku

PEARL DROPS, konačno i u Hrvatsku

PEARL DROPS, britanski brend pasti za poliranje zubi, kao glavni ključ lijepog osmijeha konačno je stigao i u Hrvatsku

Jedan od najpoznatijih svjetskih pisaca i nobelovac Gabriel Garcia Marquez jednom je izjavio: „Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.“Upravo je njegova izjava dobar početak priče o britanskom brenduPearlDrops, jedinstvenim pastama za poliranje zubi, koje su od nedavno dostupne i hrvatskim kupcima u svim dm trgovinama.

Formula za sve tri PearlDrops paste za poliranje zubi nastala je unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak, te daje dubinski sjaj.PearlDrops paste za poliranje zubi su klinički dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

PearlDrops paste za poliranje zubi koriste se za vrijeme ili nakon četkanja pastom za pranje zubi.

Ambasadorica lijepog osmijeha i PearlDrops pasti za poliranje zubi, poznata pjevačica i psihologinja Maja Vučić prilikom predstavljanja ovog brenda naglasila je da osmijeh otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju.

Na predstavljanju britanskog brenda svoj je lijepi osmijeh pokazala i poznata operna pjevačica Sandra Bagarić koja je tom prilikom poručila: „Osmijeh je moje zaštitno oružje! Uvijek budite nasmijani, jer osmijeh otvara sva vrata!“.
U kvalitetu ovog svjetskog brendamogu seod sada uvjeriti i domaći kupci, te ih potražiti u svim dm trgovinama.

 

Leave a Reply