Orhidelia u Termama Olimia – već 5 godina najljepša

Orhidelia u Termama Olimia – već 5 godina najljepša

Wellness centar Orhidelia je najbolji lijek – opuštanje nakon napornog tjedna ili mjeseca“.Tim riječima zadovoljni gosti najčešće opisuju Orhideliu, najprestižniji dio Termi Olimia, koje su 07. svibnja 2014. slavile prvih 5 godina. U Termama Olimia mišljenja su da je ona uistinu najljepša.

Prigodom otvorenja 2009. godine Orhidelia je uvrštena u uži izbor od 11 finalista World Architecture Festivala. Po izboru posjetitelja i stručnog žirija proglašena je najboljim wellnessom u Sloveniji, i to uzastopno za sezone 2010., 2011., 2012. i 2013. u kategoriji Turizam – veliki. Rezultati ovogodišnjeg izbora se očekuju uskoro, a u Termama Olimia su uvjereni da će i ove godine biti bogatiji za još jedan naslov najboljeg wellnessa.

Wellnessa Orhidelia za 5. godišnjicu priprema: promocije, iznenađenja, razna događanja….

U slavljeničkom mjesecu svibnju Terme Olimia za sve posjetitelje pripremaju mnogobrojna iznenađenja i nagrade, kao i ekskluzivne programe. Posebne pogodnosti očekuju vjerne članove kluba Wellcard Terme Olimia*.

Članovima Wellcard kluba omogućen  je boravak u Termama Olimia po posebnim cijenama, a svim posjetiteljima daruju 10% popusta na cjelodnevnu ulaznicu za svaku godinu Wellnessa Orhidelia, kao i slatki užitak uz razne deserte i uživanje u novom sauna programu.

Ekskluzivni programi, kojima je cilj dočarati prave blagodati boravka u Termama Olimia, održavat će se tijekom cijelog mjeseca:

• subota 24.05.2014 -Selfness dan: kako se nositi sa stresnim situacijama, kako se dobro osjećati i brinuti o vlastitiom zdravlju.
• subota 31.05.2014 – Dan sirove hrane: što je rowfood, kako je najbolje iskoristiti za vlastito zdravlje.

 Terme Olimia brinu i za najmlađe

Kvaliteta animacijske ekipe Terma Olimia, koja je na glasu kao jedna od najboljih među slovenskim termalnim lječilištima, uvijek iznova potvrđuju osmijesi na dječjim obrazima. Naime, za njih su osmišljeni posebni programi zabave, za vrijeme kojeg njihovi roditelji mogu bezbrižno iskoristiti sve prednosti boravka i usluga u Wellness centru Orhidelia.

 

Leave a Reply