Nestlé dodijelio 10.000 kuna najboljim studentima

Nestlé dodijelio 10.000 kuna najboljim studentima

Tvrtka Nestlé Adriatic uručila je nagrade pobjedničkim timovima koji su u sklopu natjecanja Case Study Competition razvili najbolja poslovna rješenja. Najboljem timu studenata Nestlé je dodijelio 10.000 kuna, dva drugoplasirana tima nagrađena su sa po 5.000 kuna, trećeplasirani tim s 3.000 kuna, a svi finalisti su uz novčane nagrade osvojili i mogućnost prakse u tvrtki.

Nestlé je u sklopu ovog projekta postavio poslovni izazov u kojem je zadatak bio osmisliti marketinšku strategiju za dobro poznati brend NESCAFÉ 3in1, s naglaskom na nove medije. Pobijedio je tim u sastavu Katarina Pavlović, Martina Saulović, Anita Brailo i Saša Škrabić.Njihovo cjelovito rješenje uključivalo je istraživanje tržišta, rađeno na 430 ispitanika,kao i detaljnu marketinšku i digitalnu strategiju upotpunjenu odličnim vizualima po kojima se ovo poslovno rješenje  istaknulo od ostalih.

– Četvrtu godinu za redom Nestlé sudjeluje u Case Study Competitionu i rado podržava inicijative poput ove. Iznimno smo zadovoljni jer svake godine dobivamo sve kvalitetnija poslovna rješenja što pokazuje da su studentima naši poslovni izazovi zanimljivi.Za nas je ovo, ujedno, i odlična prilika da prepoznamo studente s najboljim idejama i omogućimo im daljini razvoj kroz praksu u stvarnom poslovnom okruženju. – izjavila je Ivana Les,Brand Manager za kategoriju NESCAFÉ 3in1.

Case Study Competition je natjecanje u rješavanju poslovnih izazova kojim studentska udruga eSTUDENT povezuje poduzeća iz različitih industrijskih grana s najboljim studentima svih fakulteta.  Nagradu najboljima uručili su predstavnici tvrtke Nestlé – Emilija Spajić iz odjela ljudskih potencijala i Matea Budić iz odjela marketinga, koje su ujedno bile i članice žirija u ovom projektu.

Foto: NESTLE

Leave a Reply