Prva godišnjica novog dispečerskog centra Radio- TAXI Zagreb

Prva godišnjica novog dispečerskog centra Radio- TAXI Zagreb

Gradonačelnik Milan Bandić posjetio je dispečerski centar  Radio – Taksi Zagreb, koji je obilježio godinu dana rada u novim uvjetima. Dispečerski centar je jedan od najmodernijih dispečerskih centara u Europi.

– Povodom godišnjice otvaranje našeg dispečerskog centra možemo se pohvaliti  da je centar znatno povečao broj poziva u zadnjih godinu dana. Naša vozila dolaze na poziv od 3 do 5 minuta na bilo koju destinaciju u Zagrebu. Promijenili smo imidž naše krovne oznake su plave boje. Mi se okrećemo sebi i ne želimo se baviti konkurencijom, ali fokus je samo na nama i našem radu. – rekao je Željko Petković,

Modernizacija  Radio-Taksija koštala je 3 milijuna kuna softwear je radila domaća tvrtka prema zahtjevima Radio-Taksija.  Svi korisnici koji imaju Iphone mogu TAXI naručiti putem aplikacije, od sada će i vlasnici androida moći naručivati Taxi putem aplikacije.

– Ja sam vama vjerovao i bez obzira na konkurenciju koju smo prihvatili jer jednostavno moramo poštovati zakone i propise znao sam da ćete isplivati iz svih poteškoća. Okrenuli ste se sebi i kao što je rekao predsjednik sada drugi prate vas i bolje je da oni prate vas nego vi njih. Moje iskrene čestitke cijelom cehu udruženja radio taxija Zagreb na ovoj velikoj investiciji i na servisu kojeg pružate građanima. Vaš posao nije posao sa extra profitom vaš posao je bitka za puko preživljavanje vas i vaše obitelji. Vi ste čuvari zagrebačke kulture i duha Zagreba. Moju podršku ste imali do sada i imat ćete ju ubuduće. – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply