Modna savjetnica Alma otvorila prvi interaktivni shop u Ljubljani!

Modna savjetnica Alma otvorila prvi interaktivni shop u Ljubljani!

Želite li saznati koji ste tip građe tijela, kojim krojevima prekriti trbuh, a kojim naglasiti bokove? Kakve hlače trebaju nositi ‘kruške’, a kakav ‘jabuke’? Na sva ova pitanja odgovor možete pronaći u jedinstvenom modnom shopu  ‘Kruške, jabuke…(Hruška, Jalboko…) koji je otvoren u strogom centru Ljubljane!  Iza ovog jedinstvenog modnog koncepta stoji Hrvatska  modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko u čijim modnim savjetima uživaju na tisuće žena svakog mjeseca.

–  Naziv trgovine intrigira, jer asocira na hranu. No, kad se nađete pred našim vratima, priča o hrani prestaje! Naziv trgovine Kruške, jabuke…nastao je nakon duljeg istraživanja tržišta i upoznavanja građe tijela Slovenki. Najviše ih je građe kruške (jači bokovi, uska ramena), nakon toga su jabuke (s trbuhom i većim prsima), a nakon toga pješčani sat. Upravo zato sam zamislila trgovinu u kojoj će se prodavati moj modni brend Alma fashion kao jedinstveno mjesto na kojem će se žene osjećati ugodno i učiti o sebi, svojem tijelu, odijevanju… Drago mi je da je moju ideju i koncept, prepoznala moja prijateljica Maja Trampuš. Trebalo nam je samo malo da zajedno krenemo u posao – komentira Alma koja j za otvorenje trgovine pripremila malu modnu reviju na kojoj je predstavila ALMA fashion.   U čemu je tajna ovog brenda? Odlični krojevi koji odgovaraju različitim tipovima građe, prirodni materijali, duhovitost dizajna i velika skala brojeva. S ALminim potpisom možete pronaći  i velike brojeve kao što su 46, 50…

Modnu reviju su nosile Hrvatske manekenke (kruške i jabuke) Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Ines Španja , Meri Benčić, a Alminu ideju je podržala i Anđa Marić, ljubiteljica domaćeg modnog dizajna.  Program je vodila popularna slovenska pjevačica Nuška Drašček koja se oduševila modelima za svoj tip građe tijela.

Tekst:  A. P. Z.

Foto: Nikola ZOKO

Leave a Reply