POSTANI KOZMO LICE I OSTVARI DJEVOJAČKE SNOVE

POSTANI KOZMO LICE I OSTVARI DJEVOJAČKE SNOVE

Najveća hrvatska drogerija KOZMO i ove godine poziva djevojke da ostvare svoje djevojačke snove i postanu KOZMO lice za 2014. godinu. Treću godinu zaredom djevojke imaju mogućnost ulaska u modni svijet a pobjednica će dobiti zanimljive i atraktivne nagrade.

Najveća hrvatska drogerija KOZMO i ove godine poziva djevojke da ostvare mladenačke snove i postanu KOZMO lice za 2014. godinu. Atraktivan natječaj pobjednici osigurava modno snimanje pred objektivom najboljeg hrvatskog modnog fotografa Gorana Matijašeca, prekrasnu haljinu modnog dizajnera Juraja Zigmana, naslovnicu kataloga Beauty by KOZMO za mjesec lipanj, KOZMO proizvode Beauty UK, Depend i Organix.

Žiri sastavljen od modne agentice Tihane Harapin Zalepugin, modnog dizajnera Juraja Zigmana i predstavnika drogerije KOZMO Ivana Tručinova izabrat će pobjednicu kojoj su otvorena vrata hrvatske modne scene. Podsjetimo, prošlogodišnje KOZMO lice Sabina Čavlović ostvarila je uspješnu suradnju s Kozmo drogerijama I ona se nastavlja I dalje.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti se na Facebook stranicu drogerije KOZMO te postaviti svoju fotografiju koja prikazuje lice i/ili profil u prvom planu. 20 fotografija sa najvećim brojem glasova ulaze u uži krug nagradne igre te u žiriranje za izbor najboljih.

 www.kozmo.hr

Leave a Reply