Privremena regulacija prometa Savezne Republike Njemačke, Velikogorička ulica

Privremena regulacija prometa Savezne Republike Njemačke, Velikogorička ulica

Za potrebe izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja ulice Savezne Republike Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) bit će uspostavljena privremena regulaciju prometa. Predviđeno vrijeme odvijanja radova je od četvrtka 01. 05. 2014. godine do utorka 20. 05. 2014. godine.

Prilikom predmetnih radova u prvoj fazi, od četvrtka 01. 05. 2014. godine od 07,00 sati do subote 10. 05. 2014. godine do 20,00 sati, za sav promet zatvorit će se zapad dio kolnika u zoni čvora Buzin, a na istočnom dijelu kolnika uspostavit će se dvosmjerni promet. Prilikom navedene regulacije bit će onemogućen izlaz na auto cestu A3 iz smjera Zagreba, te izlaz sa auto ceste A3 prema Velikoj Gorici.

Po završetku prve faze, započet će radovi druge faze kada će se zauzimati istočni dio kolnika, a promet će biti uspostavljen na zapadnom dijelu. O radovima druge faze te detaljnije informacije o privremenoj regulaciji prometa bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Obzirom na važnost i prometnu opterećenost navedenog prometnog pravca sugrađanima predlažemo da se koriste alternativnim prometnim pravcima preko Čvora Kosnica, te prometnim pravcem Sisačka cesta – ulica Dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta  kako bi se smanjile gužve i izbjegla veća zagušenja prometnice.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply