Cibosi rasplesali gradonačelnika Bandića

Cibosi rasplesali gradonačelnika Bandića

Cibona je naslov ABA lige proslavila na glavnom zagrebačkom Trgu gdje se okupilo oko tri tisuće ljudi.

Vukovi su na trg stigli u starom turističkom tramvaju, odmah po izlasku iz tramvaja dočekala ih je publika koja ih ispratila pljeskom i skandiranjem do bine na kojoj se slavlje nastavilo.

Baruni su svojim bezvremenskim hitom Neka pati koga smeta, dočekali pobjednike ABA lige, a Novi fosili rasplesali su Blessingamea , Planinića i gradonačelnika Bandića.

-Mi smo osvojili naslov i to je bitno, hvala svima što ste došli proslaviti s nama, hvala gradonačelniku što nam je ovo priredio.- rekao je Dario Šarić i započeo pjevati pjesmu koja se pjevala od nedjelje Muku muče da nas spriječe…

Gradonačelnik Milan Bandić na poklon je dobio dres od kapetana Marina Rozića sa brojem jedan i natpisom Prvaci ABA lige 2014.

– Znao sam da će uspjeti kad je Dario rekao prije puta u Beograd: “idemo  u Beograd ne kao turisti nego idemo osvojiti Beograd!” Hrvatska ima ne jednog, već dva euroligaša, Cibonu i Cedevitu. Dozvolite mi ipak da izdvojim četiri čovjeka, trenera Rimca, kapetana Rozića, igrača koji zna kaj je to „grincajg“ i koji će tu ostati doživotno Blassingamea i na kraju naravno bisera zagrebačke i hrvatske košarke, čovjeka koji će u NBA-u nastaviti slavu naše košarke nakon Dražena Petrovića, Darija Šarića. Ostani s nama i dalje u ovom prekrasnom gradu. Oni su odradili svoje, a sada je na redu da i ja odradim svoje. Dečki moraju dobiti plaće koje su zaslužili. Hvala vam od srca, a ja ću se potruditi da se to i realizira.- rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Cibonu sa pozornice ispratilo je skandiranje navijača „Dario ostani. Dario ostani“.

Cibosi nastavljaju sa domaćim prvenstvom sutra, srijeda 30. travnja, u 18 sati dočekuju Zadar, ulaznica  za utakmicu još uvijek ima, po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Dođite u što većem broju pozdraviti osvajače ABA Lige.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply