EKSKLUZIVNO: Ivica Lovrić u društvu sportskog direktora Partizana proslavio ulazak u finale

EKSKLUZIVNO: Ivica Lovrić u društvu sportskog direktora Partizana proslavio ulazak u finale

Nakon velike pobjede Cibone u Kombank Areni protiv Crvene zvezde predsjednik Cibone Ivica Lovrić i direktor Domagoj Čavlović otišli su na večeru u restoran Mala Slavija u centru Beograda.

Sportski direktor košarkaškog kluba Partizan Dragan Todorić izgubio je okladu i odveo je čelnike Cibone na večeru.

– Kladili smo se ako Cibona izgubi ja plaćam večeru, ako Zvezda izgubi onda Todorić plaća večeru. – rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić. Društvu se ubrzo pridružio i bivši igrač Cibone Josip Sesar koji je bio sukomentator na utakmici Zvezda – Cibona i prepričavao je kako se derao u prijenosu i skakao od sreće kad je Cibona dobila.

– U jednom trenutku u prijenosu sam rekao da ću se ubiti ako Cibona izgubi i u tom trenutku sam dobio na desetine poruka na mobitel.- rekao je Sesar.

Roštilj, dobru kapljicu i oduševljenje Ciboninog vodstva pobjedom i plasmanom u Euroligu i finale ABA lige uveselio je i čuveni navijač Partizana i reprezentacije Srbije, i kum Predraga Danilovića, proslavljenog igrača Partizana , Dragan “Kokan” Đurišić. Koka Đurišić je Sesaru komentirao sve važne utakmice koje je igrao u dresu Cibone, a rekao je još da je i Sesarova generacija lako mogla biti prvak europe samo da su imali trenera koji bi sve to znao posložiti.

Đurišić se i pohvalio fotografijom sa velikanom jugoslavenskog i hrvatskog boksa Mate Parlovom koja je snimljena 1978. godine.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply