SLAVEN RIMAC: Ja bi sada skakao od sreće

SLAVEN RIMAC: Ja bi sada skakao od sreće

Rekao je Slaven Rimac na konferenciji za novinare nakon utakmice u kojoj je Cibona pobijedila Crvenu zvezdu u Kombank areni rezultatom 75:70.

– Ja sam sretan jer je moja momčad pobijedila, ali isto tako razumijem i Crvenu zvezdu, cijelu sezonu vodiš i prvi si i onda ti se dogodi ovakva utakmica i ostaneš bez finala. Čestitao bi svojoj momčadi na sjajnoj igri, bez obzira što su zadnje četiri minute pali u igri, zaslužili su ovu pobjedu. – rekao je Slaven Rimac.

Cibona je večeras odradila veliki posao, u finalu je čeka ili Cedevita ili Partizan, ovisno o ishodu sutrašnje utakmice.

– Kao Hrvat volio bi više da u finalu igramo Cedevita i mi, a sportski i zbog ovakve sjajne atmosfere volio bi igrati i protiv Partizana.- rekao je  Slaven Rimac.

– Mislim da je naša pobjeda potpuno zaslužena.  Bez obzira na pad u zadnjoj četvrtini, nama je ova pobjeda zasluga za cijelu sezonu, u kojoj je bilo promjena trenera, igrača, loše igre, ovo je naš uspjeh koji nam je nagrada za sve u ovoj sezoni.- rekao je Davor Kus.

U večerašnjoj utakmici  kod Cibone najviše koševa postigli su Blassingame 28, Šarić 21, a kod Crvene zvezde Blažić 25.

ABA LIGA F4: Crvena zvezda – Cibona 70:75

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply