PLAYGROUND & ADRIA FUN PUTOVANJA: Ponovo dva zanimljiva putovanja povodom Praznika rada

PLAYGROUND & ADRIA FUN PUTOVANJA:  Ponovo dva zanimljiva putovanja povodom Praznika rada

Mladi nakon putovanja u Beograd nestrpljivo iščekuju  2xtreme festival u Banja Luci, te studentsko putovanje u Budvu

Od posjete raznih europskih prijestolnica do organizacije nezaboravnih poolparty-a, na eventima sa posječenošću od preko 5000 mladih, te dosad najluđeg putovanja u Beograd, gdje se preko 600 hrvatskih studenata zabavljalo za Dan Žena, tom veoma brzom rastućem trendu putovanja kod mladih u Hrvatskoj su se već ranije pridružili i strani izvođači poput Freemasons-a, Gramofondzie-a, S.A.R.S., do balkanskih izvođača poput MieBorisavljević i AceLukasa,Playground i AdriaFun Putovanja pripremili su vama,nakon gore navedenog i nezaboravna vikend putovanja za praznik rada.

Ovog puta svi zainteresirani mogu birati između studentskog putovanja u Banja Luku od 02.05. do 04.05.2014. gdje vam Playground sprema 3 dana drugačijeg iskustva uz roštiljanje i partijanje uz rijeku Vrbas, rafting i paintball, te putovanja u Budvu, od 30.04. do 03.05.2014.  gdje se očekuje preko 2000 mladih iz cijele regije, uz posebnog gosta Acu Lukasa. Playground u Banja Luku vodi domaće DJ mega zvijezde Kostu Radmana, Vanillaz i Maria Amarilla, a 2xtreme festival ujedno će biti i official EXIT warmuppartyte su sudjelovanje potvrdili studenti iz Banja Luke, Sarajeva i Beograda što garantira velikim i odličnim internacionalnim provodom.

Uz samo putovanje u Budvu, studenti će posjetiti i Sarajevo, gdje će pri posjetu starom dijelu grada,Baščaršiji, tek tada moći ali samo donekle shvatiti Sarajlije i njihovu ljubav, odanost i privrženost prema ovom gradu. Za oba putovanje organizirani su polasci iz Zagreba,Rijeke,Slita,Osijeka,Dubrovnika. Više info o prijavama na www.viatours.hr i www.playground.hr.

Leave a Reply