Bambi i Froddo poklanjaju 38 bicikala

Bambi i Froddo poklanjaju 38 bicikala

Poznati domaći brendovi Bambi i Froddo pokrenuli veliku nagradnu igru poklanjanja 38 bicikala bez pedala

Popularni domaći brendovi Froddo i Bambi svojim vjernim kupcima u sklopu nagradne igre Osvoji bicikl poklanjaju 38 bicikala bez pedala. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi koji ostvare kupnju u iznosu većem od 299,00 kn, u razdoblju od 14.04. do 14.05.2014. na svim Bambi i Froddo prodajnim mjestima, Bambi i Froddo web shop-u, i članovi su ili se učlane  u Bambi & Froddo club.

Bambi & Froddo club svojim članovima nudi mnoge pogodnosti i bonuse prilikom svake kupnje, ekskluzivne ponude, pregled osobnog računa, pozivnice za privatne rasprodaje, a članstvo je u potpunosti besplatno.

Proljetne kolekcije Bambi i Froddo

U tijeku su nove kolekcije Bambi i Froddo inspirirane brojevima, slovima, točkicama, zvijezdama, geometrijom i krugovima…

Novom proljetnom kolekcijom Bambi poručuje da se radi o velikoj ljubavi prema malim stopalima. Inspiraciju svojih linija pronalazi u najljepšim bajkama svijeta igrajući se širokim spektrom boja, raznim printevima i novim detaljima, zadržavajući pritom prepoznatljiv razigran Bambi stil.

Novitet u Froddovom asortimanu je unikatna linija od vegetabilne kože. Riječ je o modelima od prirodnih materijala koji na najljepši način spajaju modu, zdravlje i prirodu. Pažljivo odabrani materijali i oblikovanje prilagođeno anatomiji dječjeg stopala čine Froddo Froddo ugodnima za nošenje i najboljim izborom za zdrav rast i razvoj dječjeg stopala.

Leave a Reply