Novi letovi Germanwingsa iz Zadra i Dubrovnika

Novi letovi Germanwingsa iz Zadra i Dubrovnika

Njemačka zrakoplovna tvrtka Germanwings proširuje svoju ponudu iz Düsseldorfa. Nakon novih letova koje je uvela 30. ožujka 2014. godine, ovaj vikend Germanwings uvodi dodatne letove iz glavnoga grada Njemačke pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tvrtka će od 12. travnja uspostaviti devet novih letova iz Düsseldorfa, uključujući i Zadar, dok će sljedeći dan po prvi put povezati Düsseldorf i Berlin s Dubrovnikom.

Tvtka-kćer zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse će s letovima iz Düsseldorfa dodatno ojačati svoju poziciju, a nova odredišta od ove subote bit će Catania, Cardiff, Newquay, Olbia, Zadar, Ancona, Bastia, Montpellier i Lamezia Terme. Idući dan, Germanwings će po prvi put povezati Dubrovnik s Düsseldorfom te Berlinom, kamo će tijekom ljeta letjeti jedanput tjedno. Još će dva turistička središta, Ancona i Ibiza, biti povezana redovitim letovima s Berlinom.

Germanwings predviđa da će ukupno prevesti čak pet milijuna putnika u tekućoj godini na rutama iz i od Düsseldorfa ćime će Düsseldorf postati najvažnije odredište ove njemačke zrakoplovne tvrtke.

Leave a Reply