Ovog petka u The Roomu kreće Playground Club Tour, novo iskustvo clubbinga u Hrvatskoj

Ovog petka u The Roomu kreće Playground Club Tour,  novo iskustvo clubbinga u Hrvatskoj

Uz DJ duo Golddiggers, tu je i specijalna klupska animacija, svjetlosni i atmosferni elementi, kostimirani Playground club tour team, hostese i još mnoga druga iznenađenja odvest će vas u totalno novu dimenziju zabave!

U petak, 11. travnja, u zagrebačkom klubu The Room počinje Playground Club Tour, klupski program Playgrounda koji će ove godine krenuti po prvi put u klubovima diljem Hrvatske.  Cilj ovog glazbenog i vizualnog iskustva jest oživljavanje umrtvljene clubbing scene u Hrvatskoj koja već neko vrijeme nije tamo gdje bi trebala biti obzirom na sve kvalitetnije domaće glazbenike i producente.

Playground Club Tour prije svega nudi novi način clubbinga i pozitivno iskustvos brojnim iznenađenjima:

Naime, osim kvalitetne glazbe koju garantira hrvatski Playground club duo Golddiggers  (‘gaže’ s Ultra Musicfestivala, skupa sa Feddela Grandom, Axwellom i drugima), tu su i vizualna rješenja koja će prigodno, samo za tu večer,  ‘izmijeniti’ vizualni identitet  kluba The Room, kao i sve klubove u budućnosti na touru. O čemu je točno riječ saznat će posjetitelji  The Rooma  već ovoga petka.

Playground je novi brand specijaliziran za putovanja i slobodno vrijeme mladih pa je tako u The Roomu osigurao zabavu uz nagradne igre na kojima je moguće osvojiti putovanje na 2xtreme festival u Banja Luku koji se odvija od 2.-4. Svibnja, a najavit će se i  HighSky festival u kolovozu na krovu West Gatea. 

Leave a Reply