ZET: Izmjene u prometu autobusa i tramvaja

ZET: Izmjene u prometu autobusa i tramvaja

Autobus na liniji 310 Zagreb (Glavni kolodvor) – Petrovina, prometovat će 10-ak dana djelomično izmijenjenom trasom, od petka, 4. travnja, od oko 8.00 sati, do završetka radova u Gradićima (Gradićka ulica, od raskrižja s Ulicom Kralja Tomislava, do raskrižja s Ulicom braće Radić).

S terminala Glavni kolodvor autobus će prometovati redovitom trasom do raskrižja Ulice kralja Tomislava s Ulicom Vladimira Nazora, nastaviti Ulicom Vladimira Nazora, Prigorskom ulicom, Ulicom Ljudevita Gaja, Gradićkom ulicom te redovitom trasom do Velike Gorice;
s terminala Velika Gorica: redovitom trasom do raskrižja Ulice kralja Tomislava i Gradićke ulice, nastaviti Ulicom kralja Tomislava, Ulicom Vladimira Nazora, Prigorskom ulicom, Ulicom Ljudevita Gaja, Gradićkom ulicom te redovitom trasom do Petrovine; iz Petrovine: redovitom trasom do raskrižja Gradićke ulice i Ulice braće Radića, nastaviti Ulicom braće Radića, Prigorskom ulicom, Ulicom Vladimira Nazora, Ulicom kralja Tomislava i redovitom trasom do odredišta.

Za vrijeme ove organizacije, bit će uspostavljena autobusna stajališta (u smjeru Petrovine), u Ulici Vladimira Nazora, ispred kbr. 12 te u Gradićima, ispred kbr. 34.

**********

Na izvanrednoj autobusnoj liniji za Sljeme, od ponedjeljka, 7. travnja, radnim danom, mijenjaju se polasci s Mihaljevca te će umjesto u 8.10 biti u 8.50 sati i sa Sljemena (Tomislavov dom) umjesto u 9.00 bit će u 9.35 sati.

Novi vozni red bit će dostupan na početno-krajnjim stajalištima i na www.zet.hr

**********

Zbog zamjene tramvajskih tračnica i sklopova u Tratinskoj ulici, od noći 7./8. do 12. travnja, umjesto tramvaja noćne linije 34, vozit će autobusi; u smjeru Dupca vozit će djelomično izmijenjenom trasom: s Ljubljanice, Ozaljskom ulicom, Ulicom grada Vukovara, Savskom cestom, Trgom bana J. Jelačića do Dupca.

**********

Umjesto tramvaja noćne linije 31, u noćima 7./8. i 8./9. travnja, vozit će autobusi, zbog radova na kontaktnoj mreži u Novom Zagrebu.

Podsjećamo putnike da autobusi koji voze kao zamjena tramvaja na noćnoj liniji 31, ne koriste tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb i Most mladosti!

**********

Zbog radova na kontaktnoj mreži u Držićevoj i orezivanja stabala na Zrinjevcu i u Draškovićevoj ulici, u noćima 9./10 i 10./11. travnja, umjesto tramvaja noćnih linija 31, 33 i 34, vozit će autobusi.

Podsjećamo putnike da autobusi koji voze kao zamjena tramvaja na noćnoj liniji 31, ne koriste tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb i Most mladosti!

**********

U noćima 11./12. i 12./13. travnja, umjesto tramvaja noćne linije 32 i 33, vozit će autobusi, zbog radova na kontaktnoj mreži u Ulici grada Vukovara.

Leave a Reply