Lesnina Jankomir nagrađuje najbolje male kreativce

Lesnina Jankomir nagrađuje najbolje male kreativce

Natjecanje u ukrašavanju pisanica se nastavlja!Budi u korak s trendovima, dođi i sljedeću subotu u Lesninu Jankomir, ukrasi svoju pisanicu i osvoji vrijednu nagradu.

Prošle nedjelje Lesnina Jankomir bila je središte okupljanjavelikog brojakreativaca. Mali i veliki klinci svim zamislivim tehnikama ukrašavali supisanice kojima je posebni gost centra, veliki bijeli zeko, ukrasio Lesninino uskrsno drvce. U kreativnim radionicama i raznovrsnim nagradama i poklonima iznenađenja nisu uživali samo oni najmlađi, i svim ostalim kupcima poznate TV voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić dale su priliku da zaigraju nagradnu igru „Lesnininu kockicu“ i osvoje mnoge praktične poklone i popuste u Lesnini.

Kreativna Lesninina zabava se nastavlja i sljedećih vikenda – sve do Uskrsa!

 U subotu 5. i 12. travnja 2014. Lesnina Jankomir bit će opet u znaku proljeća i buđenja života.Dizajneri interijera Lesnine posjetiteljima će davati savjete kako „osvježiti“ dom ili okućnicu, a djeci i odraslima kako ukrasitipisanice i napraviti prigodan uskrsni detalj koji će dati poseban „štih“ blagdanskom stolu.

 Od 11 do 17 satiu Lesnini Jankomir opet će vas dočekatipoznata nasmiješena lica s malih ekrana Marijana i Petra, ali i novi prigodni prijatelj bijeli zeko koji će uveseljavati najmlađe posjetitelje. Domaćice kreativnog i maštovitog Lesnininog događanja za cijelu obitelj odat će vam tajne kako blagdanski stol može izgledati efektno i posebno samo s par detalje i upoznati sa svim zamislivim tehnikama ukrašavanja pisanica. Spretne ruke i najmaštovitije okićene pisanica bit će nagrađene posebnim poklonima.

Sve obojene pisanice ulaze u 3. krug izbora najljepše pisanice. Najremek-djelo bit će proglašeno 12. travnja 2014. kada će najkreativnijem djetetu, odnosno staratelju, biti uručen i poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna.

Ali to nije sve… za još potpuniji doživljaj, Lesnina će bogato nagraditi svakog svog kupca na svaki puni sat (od 11 h do 17h). Onim najsretnijima Marijana i Petra pružit ćepriliku da nađu skrivenu pisanicu, odgovore na pitanje i na taj način osvoje  poklon bon u iznosu do 300kuna.

Svim posjetiteljima bit će na raspolaganju i posebna ponuda i akcijske cijene, rasprodajni asortiman po svim odjelima čak i do 50%.

Uskrsni zeko, Marijana i Petra svake nedjelje do Uskrsa unosit će posebno ozračje u prostor Lesnine na Jankomiru i svim kupcima, mališanima i njihovim roditeljima priređivati zanimljiva i zabavna događanja kao i posebna prigodna iznenađenja i poklone.

Vrijednosne novčane nagrade, neponovljivi popusti na kupnju, Lesninini proizvodi za uređenje i opremanje interijera, samo su dio nezaboravne priče koju Lesnina Jankomir priprema za nadolazeće vikende…

Dođite, sudjelujte u radionicama ukrašavanja pisanica i osvajanju bogatih nagrada…

Jer u Lesnini se uvijek isplati!

Leave a Reply