SDP GRADA ZAGREBA: Ljude koji prokazuju korupciju treba zaštiti!

SDP GRADA ZAGREBA: Ljude koji prokazuju korupciju treba zaštiti!
Nakon sjednice Antikorupcijskog vijeća Gradske skupštine Grada Zagreba, Gradski odbor SDP-a poslao je priopćenje medijima koje donosimo u cijelosti:
“Na današnjoj sjednici Antikorupcijskog vijeća Gradske skupštine Grada Zagreba, predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić tražio je da se na dnevni red uvrsti rasprava o izvanrednom otkazu Ane Urošević, direktorice Sektora za pravne poslove i upravljanje ljudskim resursima u Čistoći.

“Najgore što se može dogoditi je da oni koji otkrivaju korupciju budu marginalizirani i gurnuti na stranu. Hrabre ljude koji se ne boje prokazati maliciozne pojave poput korupcije treba maksimalno zaštititi od takvih pojava. Zato inzistiram da se taj slučaj istraži do kraja kako bi saznali istinu. ” komentirao je slučaj Davor Bernardić i zaključio “Korupcija je ovu zemlju stajala razvoja i budućnosti. Zbog korupcije Hrvatsku svake godine napusti 12 tisuća ljudi, a najviše mladih.”

Antikorupcijsko vijeće Gradske skupštine Grada Zagreba donjelo je zaključak kojim se nalaže Gradonačelniku i Predsjedniku Uprave Holdinga da utvrde činjenice oko detalja navedenog slučaja te razloge otkaza direktorice Urošević i valjanost diplome direktora Miljenka Benka.”

Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Leave a Reply