Radni sastanak gradonačelnika s vodstvom kluba navijača “Uvijek vjerni”

Radni sastanak gradonačelnika s vodstvom kluba navijača “Uvijek vjerni”

Ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je radni sastanak s vodstvom službenog navijačkog kluba hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni koje je predvodio predsjednik Ilija Perković.

U vrijeme održavanja Svjetskog prvenstva, Klub koji broji 20 tisuća članova s četrdesetak podružnica u Hrvatskoj i svijetu, organizira centralno okupljanje svih navijača na središnjem gradskom trgu u čemu su dobili punu podršku gradonačelnika Bandića. U sklopu suradnje Kluba Uvijek vjerni s brojnim službenim navijačkim skupina raznih nacionalnih saveza našim će se navijačima na Trgu bana Jelačića u bodrenju Vatrenih pridružiti i prijatelji iz Irske i Škotske.

Prema najavi predsjednika Perkovića, događanja u vezi s praćenjem najvećeg sportsko – zabavnog događaja godine, kako su ocijenili Svjetsko nogometno prvenstvo, bit će u kontekstu promocije zagrebačkog i hrvatskog turizma.

Uz gradonačelnika sastanku su prisustvovali pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić i voditeljica Odjela za turizam u Uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Martina Bienenfield.

Zajedno s predsjednikom Kluba navijača Uvijek vjerni, na sastanku je bio potpredsjednik Vlado Marić te članovi Izvršnog odbora Tomislav Mileis i Krunoslav Grlević.

Tekst/Foto: Zagreb.hr

Leave a Reply