FOTO: Kako izgleda sezona proljeće/ljeto 2014?

FOTO: Kako izgleda sezona proljeće/ljeto 2014?

Ivana Ergić prilagodila odjeću svojem tijelu

Jučer je na zagrebačkom Gornjem gradu snimljena kampanja za aktualnu modnu sezonu modnog brenda Alma fashion iza koje već dvije pune sezone stoji modna savjetnica Alma Premerl Zoko. Riječ je o jedinstvenoj modnoj priči ispričanoj kroz 16 temeljnih modela koji se uz sitne korekcije u krojenju pretvaraju u zanimljiva rješenja koja pristaju svim oblicima građe tijela. U glavnoj se ulozi našla nekadašnja Miss Hrvatske Ivana Ergić koja se transformirala u nekoliko tipova žena pred fotografskim objektivom  Nikole Zoko. Make up potpisuje Catrice, frizuru studio za uljepšavanje Marcela, nakit je rad dizajnerice Ivane Zoko, a hula hupke s potpisom modnog brenda Pompea.

Sezona proljeće/ljeto 2014

U fokusu su dva modela hlača- za uske bokove i izražajan trbuščić (tip jabuka), široke bokove i naglašenu stražnjicu (tip kruška), zanimljive suknje koje svojim dodatcima prekivaju ili naglašavaju obline, tunike koje svojom funkcionalnošću postaju 2 u 1 majice (nose se na dva načina), sakoi, koji svoji asimetrijama savršeno prikrivaju i stvaraju dekolte i bokove. Uz bazne komade tu su i haljine- naoko klasične , bez rukava koje se kombiniraju uz kratke jakne ili uz sakoe koje krase volani. Kao i prošle godine, Alma svoju modnu priču boji u plavo kao šik boju ljeta, ali i obogaćuje tamno zelenom, sivo plavom i nježno ružičastom. Tkanine: lan, pomalo zaboravljen rips, viskoza, svila…

– U modi je sve izmišljeno, pa je od svega  potrebno uzeti ono najbolje! Kao dugogodišnja modna savjetnica shvatila sam koji su najosnovniji problemi odijevanja žena različitih zanimanja, dobi i tipova građe pa sam prije svega, dobrim krojevima,  stvorila kvalitetne temelje za vlastiti dizajn. Tako su hlače s mojim potpisom dovoljno duboke, suknje u funkciji tijela, tunike praktične, a haljine nosive na barem (dva) načina. Uz to, pazim na odabir tkanina i boje koje se kombiniranjem lako mogu prilagoditi različitim bojama puti. Da sam uspjela svjedoči sve više zadovoljnih žena koje s nestrpljenjem očekuju svaki novi model. – rekla je Alma o svojoj kolekciji.

Foto: Nikola Zoko

Leave a Reply