1. TRAVANJ/EKSKLUZIVNO: MILAN BANDIĆ i Grad preuzimaju Dinamo!!!

1. TRAVANJ/EKSKLUZIVNO: MILAN BANDIĆ  i Grad preuzimaju Dinamo!!!

Milan Bandić i Ivica Lovrić dogovorili s Mamićem da Grad Zagreb preuzme Dinamo.

Rano jutros prije nego će otvoriti dograđeni objekt Osnovne škole Brestje, gradonačelnik Milan Bandić zajedno sa Ivicom Lovrićem pročelnikom Gradskog ureda za obrazovanje, šport i kulturu otišao je na Maksimir i kao počasni predsjednik Dinama, te gradonačelnik Zagreba odlučio napokon aktivno se uključiti u rješavanje problema u Dinamu.

Nakon što sam rano jutros dobio poziv sa skrivenog broja kako će u 7 sati na Maksimir doći gradonačelnik kako bi razgovarao sa Zdravkom Mamićem, otišao sam do stadiona iako nisam vjerovao u tu informaciju, a na stadionu iznenađenje, Mamić, Bandić i Lovrić ispod VIP lože u razgovoru koji je na momente bio sve samo ne ugodan.

Očito je  gradonačelniku prekipjelo jer Grad Zagreb kao vlasnik stadiona Maksimir i jedan od najvećih “sponzora” Dinama ne može i nesmije promatrati sa strane trenutne turbulencije u hrvatskom prvaku. Prema onome što sam uspio čuti gradonačelnik Bandić će preuzeti uzde Dinama i pokušati riješiti gordijski čvor koji godinama stoji zapetljan.

Pogledajte ekskluzivne fotografije s Maksimira.

Tekst / Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply