Mladost poražena u prvoj finalnoj utakmici LEN Euro kupa!

Mladost poražena u prvoj finalnoj utakmici LEN Euro kupa!

Vaterpolisti zagrebačkog HAVK Mladost poraženi su u prvom finalnom dvoboju LEN Euro kupa protiv ruskog Spartaka rezultatom 11 : 5. Utakmica koja se igrala u dalekom Volgogradu i nepovoljan rezultat uvelike je otežala put našim Žapcima do velikog trofeja.

– Izuzetno loše odigrana utakmica sa naše strane, momčadski i individualno. Poraz je mogao biti i gori. Spartak se pokazao kao momčad koja je iskusnija, tjelesno snažnija a i taktički su nas danas nadmudrili. Nažalost, vrlo smo daleko od trofeja u ovom natjecanju. Moramo se okrenuti utakmici sa Herceg Novim ovu nedjelju a onda se baciti na uzvrat kako bi bili dostojni ovog finala. Ako se prikažemo još jednom u ovakvom svjetlu, onda smo ne samo momčad nego i klub koji nije dostojan ovog finala!– izjavio je trener HAVK Mladost Vjeko Kobešćak.

Uzvratna finalna utakmica igra se u Zagrebu 09. travnja 2014. u 18.00 sati na bazenu Mladost, a zagrebačka će momčad pred domaćom publikom i na domaćem terenu pokušati nadoknaditi nepovoljnu razliku i okruniti sjajnu natjecateljsku sezonu velikim europskim trofejem.

– Nažalost, odigrali smo najlošiju utakmicu ove sezone. Očito je da smo bili previše pod dojmom finala i izgorili u prevelikoj želji što su Rusi svojim iskustvom kaznili. U Zagrebu se sigurno nećemo predati iako je jasno da će biti izuzetno teško sustići prednost koju Spartak ima nakon ove utakmice. Pozivam sve ljubitelje vaterpola i kluba Mladost da dođu u srijedu i budu uz nas!– izjavio je kapetan momčadi Josip Pavić.

Ulaznice za veliki vaterpolo spektakl koji nas očekuje u srijedu 09. travnja 2014. u 18.00 sati na bazenu Mladost mogu se osigurati po cijeni od 30 kn u sustavu Ulaznice.hr ili sat vremena prije početka na blagajni kluba. Zbog velikog interesa preporučamo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme. Osim vrhunskog vaterpola, gledatelje očekuje i zabavni program te vrijedne nagrade partnera HAVK Mladost.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply