Proljeće stiglo i na zagrebačku urbanu scenu

Proljeće stiglo i na zagrebačku urbanu scenu

Reebok Classic & Akustika otvorili sezonu svirki mladih glazbenih nada. 

S dolaskom proljeća, započeo je i procvat zagrebačke urbane scene koja je 18. ožujka ponovno zaživjela jubilarnom 100. po redu Akustikom.

Reebok Classic i glazbeni program Akustika tom su prilikom u prvoj i jedinoj zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark ugostili skupinu Pink Studio koja je na sjajnom koncertu izvela i svoj najveći hit „Jutro poslije“.

Cilj glazbenog programa akustičnih nastupa je promovirati rad i stvaralaštvo mladih hrvatskih glazbenika, a Reebok Classic kroz ovu suradnju nastavlja biti fokusiran na povezivanje i pokretanje strastvenih istomišljenika koji prigrljuju originalnost.

Najpoznatiji globalni fitness brand i Akustika tijekom narednih godinu dana donose nevjerojatnu koncertnu sezonu u okviru koje će se svaki utorak predstavljati mladi, urbani hrvatski izvođači različitih žanrova.

Ova suradnja daje jedinstvenu priliku mladim talentima da još jednom dokažu snagu kolektivne energije i ladenačkog urbanog duha, koje Reebok Classic i Akustika svojim djelovanjem promiču kao temeljne vrijednosti.

Leave a Reply