ZAGREBAČKI HNS: Gradonačelniče, umjesto da stalno zagorčavate, počnite olakšavati život građanima Zagreba!

ZAGREBAČKI HNS: Gradonačelniče, umjesto da stalno zagorčavate, počnite olakšavati život građanima Zagreba!

Potaknuti medijskim napisima o gradonačelnikovoj potvrdi kako će uskoro cijeli Zagreb postati jedna velika parkirališna zona, želimo istaknuti nezadovoljstvo i žaljenje zbog takve politike zagrebačke izvršne vlasti.

U uvjetima opadajućeg standarda građana Grada Zagreba te činjenice da je danas posjedovanje osobnog automobila nužnost, a ne luksuz, među ostalim i zbog skupog i neracionalno organiziranog gradskog prijevoza koji nije prilagođen potrebama građana i suvremenog načina života, smatramo potpuno neprihvatljivim najavu naplate parkiranja na području cijelog Zagreba.

Pitamo se: što je cilj ovakvog udara na džepove građana i kome će on koristiti?

Gradonačelnikov glavni cilj trebalo bi biti olakšavanje životnih situacija s kojima se građani svakodnevno susreću, a ova inicijativa postiže upravo suprotno.

Grad Zagreb s mnogobrojnim lošim cestama i nepreglednim križanjima, opasnima za život i sigurnost građana ima puno ozbiljnijih prometnih problema od parkiranja na svom cjelokupnom području, stoga se nadamo da će gradonačelnik, umjesto uvođenja novog harača, u budućnosti više vremena posvetiti rješavanju ozbiljnih prometnih problema našeg grada.

 

Tagged with

Leave a Reply