Bandić najavio poništenje natječaja za kupnju 23 nova automobila

Bandić najavio poništenje natječaja za kupnju 23 nova automobila

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da bi natječaj za kupnju 23 nova automobila mogao biti poništen, ako cijena automobila ne bude 20 posto jeftinija nego prije četiri i pol godine, kada su zadnji put nabavljani automobili za Gradsku upravu.

– Ako ne bude 20 posto jeftiniji nego prije četiri i pol godine, poništit ćemo ga i tražiti neko bolje rješenje,- rekao je Bandić novinarima nakon što je u Gradskoj upravi primio predstavnike Aerokluba Zagreb 1924.

Nakon što je najava nabavke 23 nova automobila za gradske čelnike izazvala buru u javnosti, pogotovo jer je Bandić prethodno kritizirao Vladu zato što usred krize obnavlja vozni park, Bandić je danas poručio javnosti da pričeka jer natječaj traje do 15. travnja, a tada “može biti i ugodnih iznenađenja”.

– Dosad smo bili prvi u Hrvatskoj kad su u pitanju uštede, racionalizacije, čitanje znakova vremena i vođenje računa o tome da ljudi teško žive i da moramo podijeliti njihovu sudbinu,- ustvrdio je Bandić ponovivši da je Grad Zagreb od 2008. smanjio broj službenih automobila sa 221 na 92 vozila.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply