FOTO: Žuja i dalje uz Vatrene

FOTO: Žuja i dalje uz Vatrene

– Suradnju između hrvatske nogometne reprezentacije i Zagrebačke pivovare, najbolje oslikava komentar na facebooku u grupi Ožujsko: “Čim se spomene “žuja” ja pomislim na nogomet! – rekao je direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević.

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i Sergej Yeskov, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare potpisali su ugovor o pokroviteljstvu u pivnici “K pivovari”,  čime je nastavljena tradicija koja traje od 1998. godine i Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

– Drago mi je što je Hrvatski nogometni savez nastavio suradnju s Ožujskim pivom, koje je s našom reprezentacijom slavilo mnoge uspjehe. Najbolje pivo mara biti s najboljom nogometnom selekcijom. Veselim se što ćemo slaviti buduće uspjehe zajedno, vjerujem već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu,- rekao je Davor Šuker.

Šuker je predsjedniku uprave Zagrebačke pivovare Sergey Yeskovu zaželio i mir i svako dobro njegovoj obitelji koja je u Ukrajini.

– Naše partnerstvo traje već šesnaest godina i želim dobre rezultate hrvatskoj reprezentaciji i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu,- rekao je prije potpisivanja samog ugovora predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Sergey Yeskov.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply