VIP ulaznice za Ultra Europe od danas u prodaji

VIP ulaznice za Ultra Europe od danas u prodaji

Festival Ultra Europe održat će se od 11. do 13. srpnja 2014. u Splitu.

Festival Ultra Europe, najiščekivaniji događaj ljetne sezone na kojem će nastupiti vodeća imena svjetske elektronske scene, priprema nova iznenađenja za najveće obožavatelje ekskluzivne zabave.

Naime, od danas je u prodaju pušten ograničen kontingent VIP ulaznica za svaki od tri festivalska dana zasebno, a mogu se kupiti po cijeni od 760 kuna na službenoj internetskoj stranici www.ultraeurope.com, dok se VIP stolovi mogu rezervirati upitom na e-adresu vip@ultraeurope.com. Spomenuta će VIP zona, baš kao i kompletna festivalska lokacija ove godine biti još impresivnija, s još višom razinom usluge, čime će festival Ultra Europe potvrditi svoj status jednog od najboljih festivala u Europi i svijetu.

Pogled na više od 300 luksuznih jahti i jedrenjaka te desetke privatnih aviona kojima su VIP gosti prošle godine pristigli u Split i Hvar sa svih strana svijeta, jedinstvena su turistička razglednica koja Hrvatsku stavlja na kartu ekskluzivnih destinacija. Ljubitelji elektronske glazbe malo dubljeg džepa, osim u nezaboravnim nastupima najboljih DJ svijeta, uživali su i u brojnim vrhunskim morskim specijalitetima, a popili su više od 1200 boca najskupljih svjetskih šampanjaca.

Ove će godine svi ljubitelji vrhunske elektronske glazbe čak tri dana moći uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima se trenutno nalaze Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack i Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W. Više od 100 izvođača na četiri će se produkcijski najsuvremenije pozornice predstaviti tisućama gostiju iz više od 100 zemalja svijeta. Nezaboravnu zabava na 40 000 kvadratnih metara uz atraktivne izvedbe plesača i preformera, specijalne efekte, više od 100 sati glazbe, pripremit će  ekipa od više od 1000 ljudi, uz pomoć 150 hostesa koje će pomagati posjetiteljima u snalaženju po lokaciji. Sudeći prema premijernom izdanju, najveći obožavatelji među najveće obožavatelje festivala Ultra Europe ubrajaju se Englezi, Australci i Nijemci, a upiti za VIP, ali i regularne ulaznice stižu i iz egzotičnih zemalja poput Maldiva, Argentine te Novog Zelanda. Prošle je godine prijenos uživo na službenom kanalu na Youtubeu gledalo više od 5 milijuna gledatelja te tako bilo dijelom vrhunske zabave u Hrvatskoj.

Cijena Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu. Cijena dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kn (100 eura) mogu se kupiti od danas na službenoj internetskoj stranici http://ultraeurope.com/, a za rezervaciju stola potrebno se obratiti na mail vip@ultraeurope.com.

Sve informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.

Leave a Reply