Započeli sudski postupci oko baznih stanica na krovu Pointa

Započeli sudski postupci oko baznih stanica na krovu Pointa

Tele2 i Vipnet tužili su shopping centar Point, jer njihove bazne stanice koje su postavljene na krovu tog shopping centra usred zagrebačkog naselja Vrbani3, u neposrednoj blizini vrtića i škola, već dulje vrijeme nisu uključene. Point je odgovorio protutužbom i zahtjevima da se raskine ugovor koji su potpisali s operaterima te da se antene uklone.

U četvrtak, 6.3.2014.g. u 11.30 sati održat će se ročište povodom tužbe podnesene od strane Vipneta (na Trgovačkom sudu u Zagrebu, Amruševa 2/II (ulaz iz Petrinjske), soba 27 (sutkinja Maja Jurovicki), I kat-dvorišna zgrada.

U petak, 7.3.2014.g. u 9:00 sati održat će se ročište povodom tužbe podnesene od strane Tele2 (Trgovački sud u Zagrebu, Stalna služba u Karlovcu, Trg hrvatskih branitelja 1/III, soba 331/3, sutkinja Goranka Boljkovac).

Na oba ročišta će u svojstvu zainteresirane javnosti prisustvovati i predstavnici stanovnika Vrbana 3. Također, na ročištu u petak u Karlovcu predstavnici stanovnika će biti saslušani i kao svjedoci, budući da zbog postavljenih antena veliki broj stanovnika Vrbana3, već mjesecima odlučno bojkotira kupnju u Pointu.

Foto: Josip Barušić/ facebook Vrbani3

Leave a Reply