ANTONELA DOKO: predstavlja svoj novi singl “Voli me”

ANTONELA DOKO: predstavlja svoj novi singl “Voli me”

Nakon uspješnog predstavljanja na sceni sa svojim prvim singlom (i pripadajućim videospotom) “Zato što”, mlada pjevačica Antonela Doko predstavlja svoj drugi singl “Voli me”.

Riječ je o obradi pjesme koju su Ines Prajo i Jasenko Houra napravili za zadnji album Prljavog kazališta. Duet je snimila s Dinom Antonićem, u studiju Ivana Popeskića. Klavir u pjesmi je odsvirao Ivan Popeskić, a čelo Klara Romac (inače članica kvarteta PRELUDE iz Zagreba). Za “Voli me” je snimljen i video spot kojeg je režirao Igor Modrić, a koji se može vidjeti na domaćim televizijama.

Podsjećamo, riječ je o pjevačici koja ima tek 14, no glasovnim mogućnostima i samouvjerenim nastupom može parirati slavnim pjevačkim veterankama. Ova mlada Riječanka oborila je s nogu svoje sugrađane kad je kao trogodišnja djevojčica na glavnom gradskom trgu suvereno otpjevala pjesmu do kraja, iako je matrica stala… “Zvijezda je rođena!”- jednoglasni su bili komentari.

Nastupi na brojnim dječjim festivalima poput ‘Kvarnerića’, ‘Kukuričeka’, ‘Malih melodija Mostara’ počeli su se redati, pjesama za svoje vršnjake ispjevala je punu pjesmaricu, a onda su je zapazile Ines Prajo i Arijana Kunštek, sjajni autorski dvojac, koji je svojim pjesmama ojačao mnoge naše glazbenike (Meritas, Massimo, Prljavo kazalište…).

Iskusne uši i oči dua Prajo-Kunštek uočile su da Antonela može već sada preskočiti nekoliko stepenica i pjevati malo “odraslije” pjesme.

Leave a Reply