Nedjeljna matineja i karneval za djecu u CeKaTeu

Nedjeljna matineja i karneval za djecu u CeKaTeu

Crvenkapica, Pipi Duga Čarapa, Peta Pan, ali i klaunovi crveni nosovi… Svi oni  očekuju mališane ovog vikenda u Centru za kulturu Trešnjevka gdje je za djecu  organiziran cjelodnevni program. U jutarnjim satima za sve starije od tri godine pripremili su predstavu, dok je od 17 sati u dvorani CeKaTea organiziran dječji karneval.

Predstava  “Tko sam ja? Tko si ti?” počinje u 11:30 sati, a mališani će imat priliku saznati što se dogodi kad se likovi u slikovnicama pomješaju, odnosno kad se proguraju u tuđe priče?

Kako se snalaze i tko je kriv za to – neuredno dijete?! O čemu razgovaraju Crvenkapica i Pipi Duga Čarapa, Petar Pan i Vještica? Dječak želi vratiti na pravo mjesto svaki lik u slikovnicu, ali to nije lako. Za to je nužna podrška iz publike. Stavljajući maske na lice, glumci/klaunovi razotkrit će mnoge bajke, ali i sebe kao ljude koji uživaju pričati stare i stvarati nove priče. Ujedno, tome će poučiti i vas! Cijena ulaznice je 25,00 kuna.

Režija: Jadranka Orešković

Glume: Andrea Barbić, Andrea Novak, Petra Morić, Jasminka Nedoklan, Jadranka Orešković

Klaunova neće nedostajati niti u poslijepodnevnim satima. I ove godine CeKaTe poziva male sugrađane da zablistaju u vlastitim maštovitim kreacijama – za najoriginalnije kostime i maske pripremljene su zanimljive nagrade.  Kostimi će se birati u više kategorija ; najmlađa, najstrašnija, najsmješnija, najeko, najkreativnija, najgrupna, a prednost kod osvajanja nagrada na karnevalu uvijek imaju maske i kostimi iz kućne radinosti. Dio nagrada sponzorira Algoritam.

Zabavit ćete se uz bogat program na pozornici, nastupaju Trešnjevački mališani, a za dodatne doze smijeha pobrinut će se Klaunovi crveni nosevi – Ludek i prijatelj. Program na pozornici počinje u 18:00 sati, a cijena ulaznice je 20,00 kn.

Rezervacije ulaznica na tel 3027-411

Leave a Reply