MILAN BANDIĆ: Grad Zagreb, je grad sporta

MILAN BANDIĆ: Grad Zagreb, je grad sporta

… Hrvatska je zemlja sporta. I veće nacije na svijetu teško se mogu pohvaliti imenima kao što su Mate Parlov, Željko Mavrović, Dražen Petrović, Janica Kostelić, Sandra Perković, Blanka Vlašić i brojnim drugim našim poznatim sportskim imenima – rekao je gradonačelnik Bandić, na predstavljanju borilačkog spektakla  Glory 14 Zagreb, koji će se održati  8. ožujka u Areni Zagreb.

Gradonačelnik  Milan Bandić primio je predstavnike organizatora Glory 14 Zagreb davši im punu potporu u organizaciji Glavni producent događaja Zovko Orsat, zamjenik predsjednika Glory organizacije Bert van der Ryd-a i član promocijskog tima Željko Mavrović.

– Svaki puta kada dođem ovdje, baš svaki puta se iznenadim kolika je ozbiljnost posla kojeg radiš, tvoj tim me svaki puta oduševi sa svojom poslovnosti i profesionalnosti.  Mi u Hrvatskoj nemamo velikih boksačkih priredbi, i to me žalosti, volio bi da se vrati na ove prostore boks i publika koja ga voli. Želja mi je da ovaj spektakl postane tradicija u Zagrebu.- rekao je Željko Mavrović bivši boksački šampion i član promocijskog tima.

Borilački  spektakl  Glory 14 Zagreb, koji će se održati  8. ožujka u Areni Zagreb, prenosit će se više od 170 zemalja svijeta, te što je posebno istaknuto kao rijetkost, uz direktan prijenos na nacionalnoj američkoj tv postaji Spike. Slika Zagreba  prenosit će se diljem svijeta, što je značajna turistička promidžba našega grada kao jednog od europskih domaćina Glory World Series spektakala.

Glory 14 donosi u Arenu zaista odlične mečeve i nastupe nekih od najboljih boraca svijeta, a u glavnoj ulozi nalaze se Cro Cop i Remy Bonjasky.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply