Bandić na otvaranju SPAR –a u Hrvatskoj pošti

Bandić  na otvaranju SPAR –a u Hrvatskoj pošti

U Jurišićevoj ulici u centru Zagreba otvorena je nova trgovina Špar, i ništa ne bi bilo neobično da trgovina nije otvorena u jednoj od najstarijih ustanova u gradu Zagrebu, u zgradi Hrvatske pošte. Mnogi Zagrepčani su se pobunili i prosvjedovali putem društvenih mreža zašto se Špar otvara u zgradi Pošte, zašto njihova reklama „bode ko šaka u oči“ s pročelja pošte, ali Hrvatska pošta je iznajmila prostor i Špar je otvoren. Gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je otvaranju Špara zajedno sa Andreom Ikić-Bohm, veleposlanicom Republike Austrije u Hrvatskoj i predsjednikom uprave Špara Hrvatska Helmutom Antun Fenzi .

– Na putu do pošte zaustavile su mi tri starije Zagrepčanke i svaka je imala svoje mišljenje, jedna je bila ljuta što se u staroj jezgri otvara dućan, druge dvije bile su zadovoljne, jer će moći obaviti oba važna posla platiti račune i kupiti „špeceraj“. Ono što je važno u ovom trenutku je to da se u ova teška recesijska vremena zaposlilo 26 ljudi, i gdje će se god otvoriti radno mjesto i zaposliti i jedan čovjek ja ću to doći podržati.- rekao je Milan Bandić.

– Ovo je drugi Spar u centru grada, jako smo ponosni na njega jer je najveći dućan takve vrste. Drago nam je što nas je Hrvatska prepoznala kao partnera i dala nam ovakav prostor.-rekao je Helmut Antun Fenzi,  predsjednik uprave Špara Hrvatska.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply