Kentbank d.d ima nove usluge za građane

Kentbank d.d ima nove usluge za građane

Osim novih usluga Kentbank d.d. naglasak stavlja i na nenamjenske kredite za građane – fiksna kamatna stopa i jednaki uvjeti realizacije za sve

Kentbank d.d. početkom ove godine uvela je dvije nove usluge za građanstvo u svoje poslovanje: uslugu m-bankinga i plaćanje uplatnica sa 2D bar codom. Usluge su osmišljene kako bi se banka što više prilagodila zahtjevima svojih klijenata, te kako bi se ostvarila višestruka korist u obavljanju transakcija s naglaskom na brzinu i jednostavnost, odnosno uštedu i vremena i novca.

Novost je prije svega posebna usluga plaćanja svih uplatnica sa 2D bar codom po akcijskoj cijeni od 1,80 kn bez obzira na iznos uplatnice, što je ujedno i najpovoljnija naknada za plaćanje računa trenutno na našem tržištu. Ova ponuda iskoristiva je za sve građane u svim podružnicama Kentbank d.d.

Na određene opće uplatnice postoje i povlaštene naknade po iznosu od 1 kune. Naknada se ne naplaćujena sve opće uplatnice koje se uplaćuju u korist humanitarnih organizacija i udruga.

Razvojem usluge m-banking (Kentbank mobilno bankarstvo) omogućeno je upravljanje vlastitim računom i financijama svih korisnika već postojećeg Internet bankarstva Kentbanke.  Posebna aplikacija za sada je prilagođena samo za pametne telefone s iOS operativnim sustavom (IPhone), no s vremenom će biti prilagođena i za telefone s Android sustavom Uz navedene nove usluge naglasak Kentbank d.d. je i na nenamjenskim kreditima za građane čija je osnovna prednost fiksna kamatna stopa već od 7,99%, te jednaki  uvjeti realizacije kredita za sve klijente, bez obzira na radni status, neovisno jesu li  klijenti u radnom odnosu ili su umirovljenici.

Nenamjenski krediti Kentbank d.d. za građane odobravaju se na iznose od 4.000,00 kn do 200.000,00 kn, na rok otplate od 3 do 10 godina.

Nadopuna

Naknada od 1 kn naplaćuje se za opće uplatnice za:

GRADSKA PLINARA ZAGREB, HEP (plin, struja, toplinarstvo)

ZAGREBAČKI HOLDING, ZAGREBAČKI HOLDING Podružnica Čistoća, Podružnica vodoopskrba i odvodnja

ĐURO ĐAKOVIĆ STAN d.o.o. VODOVOD d.o.o. Slavonski Brod, BROD PLIN d.o.o.

HEP – PLIN OSIJEK, HEP TOPLINARSTVO OSIJEK, VODOVOD OSIJEK, UNIKOM OSIJEK

HEP RIJEKA, CROATIA OSIGURANJE RIJEKA

HEP PULA, PLINARA PULA, VODOVOD PULA, DJEČJI VRTIĆI PULA, HERCULANEA PULA

P.A.K. Konstruktor d.o.o. Požega

HEP Operator distribucijskog sustava d.o.o., Poljička cesta 73, Split

VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o., Biokovska 3, 21000 Split

ČISTOĆA d.o.o., Put Plokita 81, 21000 Split

VODOVOD DUBROVNIK d.o.o.

DOMOUPRAVA DUBROVNIK d.o.o.

Dječji vrtići Dubrovnik

Elektro Jug Dubrovnik

RAČAN ELEKTRONIKA d.o.o.

RTV pristojba HRT-u

CATEGORIES
Share This