Modri s navijačima proslavili povratak svetog imena

Modri s navijačima proslavili povratak svetog imena

Svečano je bilo u Udruzi veterana BBB gdje su u petak poslijepodne nakon treninga na druženje s navijačima došli igrači prve momčadi, stručni stožer te čelnici kluba. Naravno, glavni povod bio je datum, 14. veljače, odnosno obilježavanje povratka imena Dinamo. Bakljada, pjesma i golemi pljesak dočekali su igrače Dinama u Heinzelovoj gdje su si navijači zaista dali truda i pripremili veličanstven doček i zabavu. Domaći igrači, čak i oni koji su već doživjeli slično prošle godine, bili su ugodno iznenađeni, a posebno su impresionirani bili novi igrači u redovima prvaka.

Sve prisutne posebno je dojmio video u kojem su autori prošli što se sve događalo od prošlog susreta, a naravno da je poseban dio dobila veličanstvena pobjeda Modrih protiv Hajduka 5:0. Kraj je bio posvećenim onima koji, nažalost, više nisu s nama: Josipu Kužeu i Ivanu Turini te je bio posebno emotivan.

– Ovaj film mi je izmamio suze radosnice na oči, a siguran sam i svima ostalima. Jednostavno je nemoguće ostati ravnodušan nakon što se ovako nešto vidi, a pazite: to je samo dio onoga što se događalo u posljednjih godinu dana. Igračima poručujem da nas protiv Splita čeka jako važna utakmica na koju će doći puno naših navijača koji žele vidjeti svoj Dinamo i zato dajte sve od sebe, igrajte svi za jednog i jedan za sve te ostavite i posljednji atom snage na terenu. Svi vi koji ste večeras ovdje kao i svi ostali naši navijači – dođite na utakmicu i idemo zajedno graditi još bolji Dinamo – emotivno je u svojem stilu rekao izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić pa zaključio:

– Neka se Zagreb “zapali” za Dinamom!

Nakon dva sata ugodnog druženja s osnivačima navijačke skupine Bad Blue Boys, pjesme, slikanja navijača s igračima te motivirajućih i poruka punih optimizma uoči nastavka sezone Modri su se vratili na stadion gdje su noćili u hotelu i dočekati će današnju utakmicu protiv Splita.

Tekst / Foto: GNK Dinamo

Leave a Reply