KHL: Ekskluzivna prodaja prvih 1000 ulaznica za Medveščakove play off utakmice

KHL: Ekskluzivna prodaja prvih 1000 ulaznica za Medveščakove play off utakmice

U ponedjeljak 17. veljače 2014. od 14:00 sati u prodaju će krenuti 500 ulaznica za prvu i 500 ulaznica za drugu domaću Medveščakovu utakmicu doigravanja u sklopu KHL lige. Ulaznice za prvu, odnosno drugu domaću playoff utakmicu moći će se kupiti isključivo putem interneta na www.eventim.hr , a kupljene ulaznice preuzimat će se na dan utakmice na posebnom šalteru dvorane uz predočenje osobne iskaznice. Prve domaće utakmice doigravanja Medveščak će igrati 7. i 8. 03. ili 10. i 11. 03., ovisno o tome na kojem će mjestu zagrebački Medvjedi završiti regularni dio sezone.

Cijena dnevne ulaznice za utakmice doigravanja za mjesto na tribini iznosit će 65 kuna, a cijena ulaznice za tribine uz led (tzv. ICE TRIBINE) 100 kuna. Djeca do 8 godina imat će pravo na besplatnu dječju ulaznicu koje se naručuju uz odraslu dnevnu ulaznicu. Dječje ulaznice potrebno je odabrati i u internet kupovini, a naknadno izdavanje dječjih ulaznica neće biti moguće. Važno je napomenuti da je putem web online kupovine moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po narudžbi, a uz jednu kupljenu ulaznicu moguće je naručiti jednu dječju ulaznicu, npr. jedna kupovina može sadržavati 2 odrasle ili 1 odraslu i 1 dječju ulaznicu.

Ulaznice za osobe s invaliditetom nisu dostupne putem interneta. Obavijest o ulaznicama za osobe s invaliditetom bit će dostupne uskoro.

Informacije o slobodnoj prodaji preostalih ulaznica za domaće utakmice doigravanja bit će objavljene naknadno na službenim stranicama KHL Medveščak!

Leave a Reply