FOTO: Peti jubilarni karneval u Lisinskom

FOTO: Peti jubilarni karneval u Lisinskom

Na jubilarnom petom, plesu pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali, Tony Cetinski jedna od najvećih zvijezda u regiji zajedno sa svojim bendom učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom.

-Ja ću pokušati biti na vrhuncu zadatka, repertuar će biti moj standardni, moje ljubavne balade spojit ćemo sa ludim fašnikom- rekao je Tony Cetinski.

Uz glavnu zvijezdu večeri Tonya Cetinskog na fašniku će još sudjelovati, Dina E Mel feat. J.&S, DJ Phat Phillie, DJ Robert Mareković, a program će voditi Sanja Doležala.

Osim koncerta osmislili i zabavni program u predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu i bogate nagrade za najbolje maske. Tako najbolje maskirani  dobiva  Vikend vožnja sa Audijem A3 limuzina, drugo plasirana maska  vikend za dvoje u Malom Lošinju, a treće plasinara maska  izlet u organizaciji agencije BURG i još puno bogatih nagrada.

Fašnik  u Lisinskom ima i svoju humanitarnu svrhu dio prikupljenog novca darovat će se  Fonda za stipendiranje učenika srednjih škola i studenata “Gordan Čačić”.

Ulaznice po karnevalskoj cijeni od 120 kuna možete kupiti na blagajni i web stranici Lisinskog.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply