ŠALATA WINTER CLASSIC: Tomislav Varga se sa Šalate odvezao u Citroënu C4 Picasso

ŠALATA WINTER CLASSIC: Tomislav Varga se sa Šalate odvezao u Citroënu C4 Picasso

Navijač Medveščaka Tomislav Varga na  Šalata Winter Classicu, koji je održan protekle subote na zagrebačkom klizalištu Šalata, osvojio je na tri mjeseca na besplatno korištenje najnoviji model automobila Citroën C4 Picasso.

Naime, Medveščakov dugogodišnji partner Citroën u sklopu ovosezonskog Winter Classica organizirao je nagradni natječaj u kojemu su mogli sudjelovati svi Medveščakovi navijači koji su imali kupljenu ulaznicu – dnevnu ili sezonsku, te koji su ispunili kupone i ubacili u posebne kutije na prodajnim mjestima ulaznica kao i na samom klizalištu prije početka utakmice. Troje izvučenih navijača, među kojima se našao i Tomislav Varga, između trećina su se hokejskim palicama i pakom borili za najnoviji Technospace monovolumen Citroën C4 Picasso. Najbolje hokejske vještine pokazao je Tomislav Varga te se tako nakon utakmice između Medveščaka i Vienna Capitalsa odvezao kući u Citroënu C4 Picasso.

Medvjedi su prijateljsku utakmicu protiv Vienne Capitals završili pobjedom 4:3 pred 5500 navijača koji su ih došli bodriti.

Foto: Igor Šoban i Mirko Janković

Leave a Reply