PBZ ZAGREB INDOORS: Danas je na turniru Ladies day

PBZ ZAGREB INDOORS: Danas je na turniru Ladies day

Svim pripadnicima ljepšeg spola danas je na PBZ ZAGREB INDOORS-u besplatan ulaz za sve mečeve.

Prvi četvrt finalni meč igra se u 12,00 sati na centralnom terenu između Dudi Sela -Q Bjorn Phau. Dudi Sela pobjedom nad Lackom 6:3. 6:2, osigurao je prolaz u četvrtfinale. Phau je iskoristio probleme Južnog i bez većeg problema eliminirao drugog nositelja sa turnira 4:6, 7:5, 6:1.

Meč dana je domaće četvrtfinale Dodig – Čilić, oba igrača nisu imala većih poteškoća na putu prema četvrtfinalu. Čilić je do četvrtfinala došao pobjedom nad Lajovićem 6:4 i 7:5, i tada je izrazio želju da bi više volio igrati protiv Dodiga nego protiv Karlovića.

– Može i jedan i drugi, što se tiče igre više bi mi odgovarao Dodig, dok kod Karlovića nema igre. – rekao je Čilić prije dva dana nakon meča sa Lajovićem. Dodig je svoje četvrtfinale izborio pobijedivši Karlovića u dva seta, 7:6. 6:3, Dodig nije bio baš presretan što će mu danas preko puta mreže stajati Čilić.

– Mislim da će to biti opet jedan meč gdje će se teško naći dodatni motiv za pobjedom. Teško je to Marin i ja smo dobri prijatelji, veže nas kumstvo, i sutrašnji meč će biti još jedan u nizu mečeva koje sam igrao protiv njega. Tko bude sutra bolji neka pobjedi, nadam se da će sutra biti dobar meč i neka bolji pobjedi.- rekao je Ivan Dodig.

Nakon Čiliča i Dodiga oko 17 sati isto na centralnom terenu igrat će se još jedan četvrtfinalni meč između Kohlschreibera – Evansa, Haasa – Kuznjecova i na kraju dana igrat će se meč parova Rojer/Tecau – Demoliner/Raja.

Za sve one koji neće doći do Doma sportova meč između Marina Čilića i Ivana Dodoiga moći će pratiti na drugom programu HTV u 14,30.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply