KK CIBONA: Navijači koji nisu uspjeli ući na Partizan, mogu zamijeniti ulaznice

KK CIBONA: Navijači koji nisu uspjeli ući na Partizan, mogu zamijeniti ulaznice

Nakon veličanstvene pobjede Cibone protiv Partizana, navijači dugo nisu htjeli napustiti “hram” Dražena Petrovića, već su ovacijama ispratili svoje idole. Međutim mnogi koji su imali kupljene ulaznice nisu mogli ući na utakmicu. Zbog velike gužve i prepune dvorane, policija je zatvorila ulaze u dvoranu jer je došlo do naguravanja navijača i micanja ograda, te je van dvorane ostalo petstotinjak navijača.

Košarkaški klub Cibona putem priopćenja ispričao se svim navijačima koji nisu mogli prisustvovati utakmici te im nudi povrat novaca ili zamjenu ulaznica za neke od slijedeće tri utakmice koje Cibona igra u KD Dražen Petrović.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Košarkaški klub Cibona još jednom se ispričava svima koji su s ulaznicama za utakmicu Cibona – Partizan ostali ispred dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović. Bez obzira na vrstu ulaznice Cibona će svima omogućiti nadoknadu i to na način da će kupcima ulaznica vratiti novac ili im pak omogućiti zamjenu navedene ulaznice za gratis ulaznicu za isti sektor za jednu od tri sljedeće domaće utakmice (21. KOLO ABA LIGE CIBONA – KRKA, 23. KOLO ABA LIGE CIBONA – MZT SKOPJE AERODROM, 26. KOLO ABA LIGE CIBONA – CRVENA ZVEZDA TELEKOM). Povrat novca obavljat će se na prodajnom mjestu na kojem je neiskorištena ulaznica i kupljena, a zamjena neiskorištenih ulaznica vršit će se isključivo na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović dana 6. i 7. veljače 2014. (četvrtak i petak) od 12 do 18 sati.

Svi oni koji su sa sponzorskom odnosno s navijačkom ulaznicom ostali ispred dvorane također mogu u četvrtak ili petak od 12 do 18 sati na blagajni dvorane svoju neiskorištenu ulaznicu zamijeniti za ulaznicu za isti sektor za jednu od tri sljedeće domaće utakmice (21. KOLO ABA LIGE CIBONA – KRKA, 23. KOLO ABA LIGE CIBONA – MZT SKOPJE AERODROM, 26. KOLO ABA LIGE CIBONA – CRVENA ZVEZDA TELEKOM)”

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

 

.

Leave a Reply