Vukovi pregazili Partizan

Vukovi pregazili Partizan

Cibona je upisala i šestu pobjedu za redom  momčad Slavena Rimca u 19. kola ABA lige  nadigrala je Partizan, i sada dijeli treće mjesto sa istom momčadi imaju isti omjer pobjeda i poraza 13-6.

Duško Vujošević, trener Partizana prvi se obratio novinarima i prokomentirao svoje isključenje na samom početku utakmice, i na igru svoje momčadi koja je imala puno oscilacija.

-Mislim da su oni dobro funkcionirali i bez mene. Svakome se događa što mu priliči. Bila su evidentna dva faula metar i pol od klupe, ako suci pogledaju snimku to će se jasno vidjeti. Ja sam u tom trenu afektivno reagirao, a bilo bi dobro da su suci precizni u svakom trenutku, ne samo kada netko reagira, nego i kada oni izazivaju reakciju.- rekao je Duško Vujošević, trener Partizana.

-Mi smo tijekom utakmice dosta oscilirali, s takvim oscilacijama i praznim minutama nije najbolji trenutak za pobjedu u Zagrebu. U tim oscilacijama bilo je i dobrih momenata ekipe. Kako se odvijalo drugo poluvrijeme, Partizan je mogao riješiti utakmicu u svoju korist, ali nije uspio.- rekao je na kraju Duško Vujošević, trener Partizana.

Atmosfera u kojoj se odigrala utakmica bila je fantastična, i takva atmosfera nosila je igraće i u onim situacijama kada su pali u ritmu. Trener Cibone Slaven Rimac istaknuo je da je pred njima bio težak zadatak koji su riješili na najbolji mogući način pobjedom.

-Znali smo da će utakmica biti teška, bez obzira na sve probleme Partizana koji je ostao bez trenera, a kasnije im se ozlijedio i Kinsey, koji je praktički odšepao zadnjih 10 minuta. Imali smo euforiju iako smo željeli smiriti atmosferu, imali smo i probleme s Darijevim faulovima. Partizan je teško izbaciti iz ritma, uza sve probleme koje su imali bili su spremni dobiti ovu utakmicu.- rekao je Slaven Rimac.

Rimac se osvrnuo na publiku i izrazio je želju da puna dvorana bude na svakoj utakmici, koju Cibona igra.

-Očekujem da će svi ljudi koji su došli na utakmicu, minus oni koji su ostali vani, biti jako, jako zadovoljni. Pamtim utakmice s punom dvoranom, želimo da se publika poistovjeti s ekipom, onda ćemo moći pričati o nečem ozbiljnijem. Mi smo ovdje jer želimo da ovaj klub postane stabilan ABA ligaš i euroligaš. To se neće dogoditi preko noći, ali uz podršku navijača, bit će nam puno lakše.- rekao je Slaven Rimac.

ABA LIGA: Cibona – Partizan NIS 80:76

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply