Dođite na hokejski spektakl pod zvijezdama i odvezite se u novom Citroënu C4 Picasso

Dođite na hokejski spektakl pod zvijezdama i odvezite se u novom Citroënu C4 Picasso

Hokejaši Medveščaka osigurali su doigravanje u KHL ligi te se nakon kratke pauze vraćaju na led. Svoju sljedeću utakmicu zagrebački Medvjedi odigrat će 8. veljače 2014. od 17:30 sati na mitskom klizalištu Šalata, a protivnik je stari znanac iz Erste hokej lige, momčad a, trenutačno vodeća momčad regionalne lige EBEL. Iako se radi o prijateljskoj utakmici, nema sumnje da nas u prekrasnom ambijentu Šalate očekuje kvalitetna utakmica, da će gledatelji uživati u lijepom hokeju, a Medveščak se ponovo vraća tamo gdje je sve i počelo sada već davne 1961. godine.

Utakmice pod zvijezdama uvijek su nosile poseban naboj, bile su poseban doživljaj za publiku, ali i igrače, stoga nas i na ovogodišnjem izdanju Citroën Winter Classic na zagrebačkoj Šalati očekuje nezaboravna atmosfera, istinski hokejski spektakl, ali i veliki broj iznenađenja. Stoga je kao i obično i ove godine Medveščak u suradnji sa svojim partnerima pripremio bogati popratni program za gledatelje, želeći im uz hokej ponuditi i dodatni sadržaj i na neki način zahvaliti im što su već 5. sezona uz Medveščak i uz ovu lijepu sportsku priču.

citroen winter classic

Tako je uz već uobičajeni zabavni program, Medveščakov dugogodišnji partner Citroën odlučio organizirati nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati svi Medveščakovi sezonski pretplatnici te svi oni koji kupe ulaznicu za Citroën Winter Classic te ubace kupon na prodajnim mjestima u TELE2 poslovnicama na Iblerovom trgu, trgovačkom centru Arena i u samom centru Zagreba u Centru Cvjetni. Kuponi se mogu ubaciti i u Zig Zag Fan Shopu u Praškoj 10 te na samom klizalištu uoči početka utakmice. A nagrada je uistinu vrijedna, Citroën C4 Picasso, kojeg će pobjednik nagradnog natječaja dobiti 3. mjeseca na slobodno korištenje.  Vrhunac nagradne igre održat će se u 1. pauzi utakmice kada će se izvući 3 potencijalna dobitnika, koji će kroz igru na ledu odlučiti kome će pripasti zadovoljstvo da se kući odveze u Technospace monovolumenu: novom Citroënu C4 Picasso.

 

Leave a Reply